Kontakt Funnemark – Tlf 35 06 58 00

Header Kontakt Oss

Funnemark startet med auksjonsvirksomhet og skoforretning i Porsgrunn i 1904. Historien går via sykkelproduksjon, konfeksjonsfabrikk og salg av T-Forder og flere andre bilmerker. I 1972 begynte selskapet å selge Toyota og i dag selger firmaet biler fra 6 anlegg i Telemark, Buskerud og Vestfold.

Øvre Telemark har alltid vært et viktig bilmarked for Funnemark som dekkes fra anlegget i Seljord. For å kunne tilby distriktet et premium bilmerke, og et enda større utvalg av varebiler, ble Funnemark Seljord Mercedes-Benz forhandler sommeren 2013.
Fra sommeren 2017 startet Funnemark opp med Mercedes-Benz også på Notodden. Eksisterende anlegg ble totalrenovert og utvidet, og en egen Mercedes-Benz avdeling ble etablert.

Mercedes-Benz sitt slagord «Das Beste oder nichts» når det gjelder produktene, passer også godt for vårt firma sine mål.

Vi har vært bilforhandler siden 1914 og legger stor vekt på kvalitet i alt vi gjør. Langsiktighet ligger i bunn, og vi har et sterkt ønske om at våre kunder skal være mer enn fornøyd med sin Mercedes-Benz og vårt firma.

Funnemark Seljord

Funnemark Notodden

Fakturaadresse